TRISMOKA

Különleges kávék a Trismoka pörkölő üzemtől.

Bemutatkozik a TRISMOKA

A MI SZTORINK

A több mint 40 évre visszanyúló családi hagyományokon alapuló Trismoka mai formája 1981-ben született. A legmodernebb berendezésekkel felszerelt pörkölőüzemünk az észak-olaszországi Iseo tó partján található.

Az év minden napján igyekszünk a  világ minden tájáról a legjobb minőségű nyers kávébabokat beszerezni. A 100 % arabica és a különböző gourmet keverékek mellett, számos Single Origin termékünk magasan a piaci szereplők élvonalában szerepel. 18 éve működő barista iskolánkból rendszeresen kerülnek ki neves Olasz és nemzetközi versenyek nyertesei, helyezettjei.

Jellemzően honnan szerzik be a kávét?

Brazilia, Kolumbia, Panama, Nicaragua, Costa Rica, Guatemala, Tanzánia,India, Kongó, Togo, Vietnám, Uganda

 Itthon, vagy külföldön pörkölnek-pörköltetnek?

Pörkölőüzemünk az észak-olaszországi Iseo tó partján található. Címünk: Paratico, Via Garibaldi 29 25030

 

Mióta foglalkoznak a kávéval?

Több mint 40 éve. A márka 1981-ben alakult.

Milyen stílusú pörkölést részesítenek előnyben?

Kávéinkat általában közepes erősségűre pörköljük. Észak-Olasz stílusban.

Milyen típusú elkészítést ajánlanak a kávéikhoz

Alapjában a kávéink eszpresszó készítéséhez a legalkalmasabbak.

Milyen elismerésekben részesületek eddig?

Nemzetközi Kávé kóstoló 2008 Aranyérem – A legjobb ínyenc keverék.
Ezután nem vettünk részt versenyeken.

KÖVESSE A KÁVÉ-DISZKONTOT

és ismerjen meg számos kávé manufaktúrát, hogy a kávézás élmény legyen.

Az americano

Az americano

Az americano II. világháború alatt Európában állomásozó amerikai katonák nehezen tudták elfogadni az öreg kontinens kávézási szokásait. Az eszpresszó, és az eszpresszó típusú kávék túl erősek voltak számukra, így leleményesen forró vízzel hígították a helyiek által készített markáns feketét. Ebből született az americano, ami erősségét tekintve nem több egy filterkávétól, ízében mégis az eszpresszóhoz közelít. […]

This post is only available to members.

Don Carlos – szubjektív kávé teszt

Don Carlos – szubjektív kávé teszt

Don Carlos Mai Kávé Kurirban igyekszünk átfogó képet adni, a Schio-ban 1927 óta pörkölő Carraro műhely Don Carlos nevű kávéjáról. Mint azt már többször hangsúlyoztuk, ismertetőnk mellőzi a hangzatos szakzsargont, átlagos kávéfogyasztóknak, közérthető szempontok alapján vizsgáljuk a terméket. A tesztet egy Jura Impressa S 90-es automata géppel végeztük. Az arany csomagolású kávék mindig lépéselőnnyel indulnak […]

This post is only available to members.

Nápoly és a csodálatos dél-olasz vidék

Nápoly és a csodálatos dél-olasz vidék

Ma egy izgalmas helyre kalauzoljuk Önt. Nápoly és a csodálatos dél-olasz vidék, számtalan  utazót, művészt ihletett meg a századok folyamán.  A valódi olasz mediterráneum, és annak fővárosa nem csak a pizza szülőhazája, hanem számos markáns kávémárka otthona is.  A déli pörkölési technikákat, főképpen az arab világ behatása alakította. A Velence vidékén kialakult elegáns kávézási szokások, […]

This post is only available to members.

Share This