Olasz Kávé

Válassz minőségi olasz kávéinkból

Az Olasz Kávé

Az olasz kávé fogalom...

Az olasz kávé fogalom. Nincsenek végeláthatatlan ültetvények az olasz lankákon, nem dolgoznak olasz munkások a cserjék tövében, de ők azok, akik a ma ismert kávéitalok tetemes részét tökéletesre fejlesztették. A számtalan technológiai újítás, például Luigi Lavazza vákuum csomagolása, a precíz termelési folyamat, amit mára például a Gimoka tökéletesre fejlesztett, és az utánozhatatlan olasz elegancia, amit akár egy Segafredo csésze tapintása ad, mind azért vannak, hogy egy nyomasztó reggelt elhessegető espresso, ugyanúgy otthonunkba varázsolja az Itália életérzést, mint egy valódi olasz Cappucino, este a kandalló előtt családi körben.

Webáruházunkban jelenleg a Segafredo, a Lavazza, a Gimoka, és a Pellini variánsai találhatók meg, de folyamatosan bővülő kínálatunkban, hamarosan újabb olasz kávémárkákat is megtalál.

Kellemes vásárlást!

 

Lavazza

Tekintsd meg Lavazza kávéinkat

Segafredo

Tekintsd meg Segafredo kávéinkat

Pellini

Tekintsd meg Pellini kávéinkat

Gimoka

Tekintsd meg Gimoka kávéinkat

Kedvező szállítási költségek

Kedvező kiszállítási feltételek az olcsó árak mellé

Az olcsó kávé árak mellé kedvező szállítási feltételeket biztosítunk, így a kávé kilónkénti ára mindig kedvező marad.

Szállítási díjak

Minden csomag 990 Ft.-

Miért tőlünk vásároljon?

Mondhatnánk, hogy a kávézás és a kereskedelem a szenvedélyünk! De itt ez a négy ok, ami indok arra, hogy ha kávét vásárol, akkor minket, a Kávé-Diszkont.hu -t válasza!

Közismert márkák

Az ismert, hétköznapi márkákon túlmenően webshopunkban a jobbnál jobb minőségi kávé márkákat is megtalálod.

Széles választék

Őrölt kávétól a kapszuláig, a kis kiszereléstől a nagyig mindenre rátalálhatsz a KAVE-DISZKONT.HU-n

Olcsó kávé árak

Szállítási áraink súly alapúak, hogy az általunk szállított kávék kilónkénti ára olcsó maradjon.

Szenvedély...

20 éves kereskedelmi múltunkból fakad a minőségi kiszolgálás. Ehhez párosul, a kávé iránti szenvedély és vonzalom. E kettő eredménye a Kávé Diszkont által nyújtott termékekben és szolgáltatásokban összpontosul.

Lavazza

Luigi Lavazza 1895­-ben alapította kis üzletét Torinóban. Talán nem is gondolta, hogy idővel találmánya, a vákuum csomagolás, megváltozatja a világ kávézási szokásait.

A Lavazza, amit ma a család harmadik­negyedik generációja irányít, a világ minden tájáról importál kávét. Erőteljes törekvést mutat a vállalat, hogy segítsék, az elmaradottabb kávétermelő területek szociális, infrastruktúrális fejlődését is. A jelszó, miszerint Olaszország kedvenc kávéja, azt a 16­-20 millió olasz fogyasztót látszik igazolni, akik nap mint nap egy csésze Lavazzával indítják a reggelt.

A webáruházunkban, főképpen a Lavazza szemes kávéit forgalmazzuk, de megtalálható, a méltán kedvelt Lavazza Suerte őrölt kávé is.

Pellini

A pellini 1922-­ben indult útjára, Veronában családi vállalkozásként. Az elhivatottság, és a magas minőségi követelmény hamar az olasz kávék elitjébe emelte a márkát. Jellemzően a fajtaspecifikus pörkölés teszi olyan különlegessé, a már nevével is Olaszosan csengő Pellinit.

Üzletünkben folyamatosan bővítjük, a Pellini kávé kínálatunkat.

Segafredo

Massimo Zanetti a 70­-es évek elején nagyot álmodott, és lerakta a mára már világméretűre nőtt Segafredo vállalat alapjait. A cég először kizárólag a vendéglátás felé orientálódott, később kitrejesztette tevékenységét, a lakosságra is, célként, hogy minden háztartásba eljuttassa a tökéletes Olasz kávé élményét.

Több mint 70000 vásárló, és napi 50 millió csésze Segafredo kávé a cég mai értékmérője. Hasonlóan más olasz kávégyártókhoz, a Segafredo is a teljes gyártási láncot a felügyelete alatt tartja.

Áruházunkban, a Segafredo számos szemes kávéját, valamint az Intermezzo őrölt változatát is megtalálja, kedves vásárlónk!

Gimoka

A Gimoka atyja Ivan Padelli, a 80­-as években alapította pörkölőüzemét, ami mára Olaszország, és egész Európa egyik meghatározó kávémárkájává nőtte ki magát. A Gimoka jellemzően a teljes technológiai láncra hatalmas hangsúlyt fektet. A zöldkávé beszerzéstől, egészen az üzletek polcra helyezéséig, sőt az Ön csészéjébe kerüléséig figyelemmel követik a kávé útját. Nem véletlen mondják róla, hogy ízig vérig Olasz. Made in Italy.

Próbálja ki Gimoka kávéinkat, mind szemes, mind őrölt változatban!

KAVE-DISZKONT.HU | Kávé webshop & webáruház | © 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram