LOFT COFFEE

Bemutatkozik a LOFT CAFFEE

A MI SZTORINK

A mai kor hangulata ihlette a Loft Coffee minden porcikáját.
Egy modern ízvilág, a klasszikusnak egyáltalán nem mondható „ipari” kávézóban…persze a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel, kiváló alapanyagokból. 

Igyekeztünk egy harmonikus alapot adni az ízesített kávéinknak is és hosszas kísérletezés után rádöbbentünk, hogy a Classic keverékünknél nem is lehet jobbat az aromák alá tenni. Az erős keverékünk több robustát tartalmaz, igazi koffeinbomba, hogy a legnehezebb pillanatokban is felrázzon. Igyekszünk elérhető áron biztosítani kávéinkat, mert hiszünk benne, hogy az ital iránti vonzalom és szenvedély mindenkit megillet.

Jellemzően honnan szerzik be a kávét?

Mind a robusta mind az arabica az amazóniai térségből származik. Jellemzően 30-70 %-os keverékkel
dolgozunk a robusta javára. Kizárólag kistermelőktől beszerzett kávébabot pörköltetünk, fontosnak tartjuk
a családi gazdaságok fennmaradását.

 Itthon, vagy külföldön pörkölnek-pörköltetnek?

Magyarországon egy több mint 200 éves családi múltra visszatekintő mester pörköli a kávéinkat.

 

Mióta foglalkoznak a kávéval?

2007-ben nyitottunk egy kávézót, majd 2015-ben egy kávé üzletet.

Milyen stílusú pörkölést részesítenek előnyben?

Kávéink közepes, francia pörköléssel készülnek minden esetben.

Milyen típusú elkészítést ajánlanak a kávéikhoz?

Főképpen presszó gépekhez ajánljuk, de meglepően jó ízt produkálnak
akár kis háztartási automata gépekben is.

Milyen elismerésekben részesületek eddig?

 

KÖVESSE A KÁVÉ-DISZKONTOT

és ismerjen meg számos kávé manufaktúrát, hogy a kávézás élmény legyen.

Az americano

Az americano

Az americano II. világháború alatt Európában állomásozó amerikai katonák nehezen tudták elfogadni az öreg kontinens kávézási szokásait. Az eszpresszó, és az eszpresszó típusú kávék túl erősek voltak számukra, így leleményesen forró vízzel hígították a helyiek által...

Don Carlos – szubjektív kávé teszt

Don Carlos – szubjektív kávé teszt

Don Carlos Mai Kávé Kurirban igyekszünk átfogó képet adni, a Schio-ban 1927 óta pörkölő Carraro műhely Don Carlos nevű kávéjáról. Mint azt már többször hangsúlyoztuk, ismertetőnk mellőzi a hangzatos szakzsargont, átlagos kávéfogyasztóknak, közérthető szempontok...

Nápoly és a csodálatos dél-olasz vidék

Nápoly és a csodálatos dél-olasz vidék

Ma egy izgalmas helyre kalauzoljuk Önt. Nápoly és a csodálatos dél-olasz vidék, számtalan  utazót, művészt ihletett meg a századok folyamán. A valódi olasz mediterráneum, és annak fővárosa nem csak a pizza szülőhazája, hanem számos markáns kávémárka otthona is. A déli...

Share This